Warsztat w Łodzi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bikerek
    Classic
    • 2010
    • 24

Warsztat w Łodzi

Zamieszczone przez Zorr
    Na tej samej drodze też miałem przygodę z rowerzystą, tyle że to on wjechał we mnie (prawie). Bo ja zatrzymując się w korku zjechałem do prawej a akurat rowerzysta upatrzył sobie moją prawą do "minięcia" mnie.
    Po części efekt nowych przepisów. Raz że musisz zachować przynajmniej metr przy wyprzedzaniu, dwa że jeśli auta stoją w korku to rowerzysta ma prawo wyprzedzić Cię po prawej stronie. Oczywiście o ile ma miejsce, ale o tym już wielu nie pamięta. Też miałem ostatnio "przygodę" z typem który chciał takie miejsce dla siebie wymusić. Nie mówię że wszyscy rowerzyści to zło, ale część to po prostu zuchwałe bęcwały.
    manius
  • wojtek1982
    Ambiente
    • 2009
    • 108

Warsztat w Łodzi

Co sądzicie o mechaniku z Przybyszewskiego vis a vis sklepu z częściami do Skody (Andrzej Poczęty)? Który warsztat polecacie, muszę zdiagnozować usterkę silnika, turbosprężarkę i zapewne wymienić motor, chcę to zrobić w jednym miejscu.

Komentarz

• gachul
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 852

wojtek1982, ja servisuje ( kilku kolegów z forum tez) w AGM Garage na ul. Puszkina ( na przeciwko Indesitu ). Skontaktuj sie z Tomkiem Karpiem . Ma pojęcie o robocie i stawki normalne
      gachul

czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum

Komentarz

• wojtek1982
        Ambiente
        • 2009
        • 108

Dzięki bardzo mam nadzieję, że silniki też wymienia , pozdrawiam

Komentarz

• gachul
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2007
          • 852

wojtek1982, na luzie... masz tu kontakt. 601 230 608 dzwon po 10,30 bo wczesniej nie licze zeby odebrał
          gachul

czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum

Komentarz

• Hiv
            Rider
            • 2011
            • 311

A ja poprzednim VAGiem jeździłem do Duśkaru. Włąścicielem jest Krzysztof Duś który pracował wcześniej w ASO Skody. Obecnie są na Reymonta.
            Info szukaj na www.duscar.pl
            O2 skradziona - szukam nowej

Komentarz

• kubasek11
              Rider
              • 2007
              • 483

wojtek1982, jeśli problem rozwiązany to daj info gdzie jak i za ile. Będzie dla potomnych.
              Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
              Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)

Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
              Wyprodukowana 07.10.2014
              Odbiór 31.10.2014

Komentarz

• pakosz
                Classic
                • 2010
                • 11

dusCar polecam

moja skodzia własnie tam stoi, wczesniej serwisowana kilka razy bez zastrzezen

Komentarz

• JacekT
                  Drive
                  • 2011
                  • 68

siemka ja jestem z teofilowa i jak przyjdzie do wizyty w warsztacie to oddaje autko do Z. Pełczyńskiego na ul Krakowskiej 94. Wcześniej serwisowałem audi którą odkupilem od taty a on też u niego a teraz swoją octavkę tak serwisuje. Koleś porządnie robi, całkiem szybko i wcale dużo nie bierze. Polecam

Komentarz

• mikolaj93
                    Rider
                    • 2009
                    • 385
                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Jakby ktoś potrzebował dobrego mechanika w Łodzi to mogę polecić Marcina.
                    Tylko jemu daje dotknąć się do skody.

Tel. 697888799
                    Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
                    !!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
                    Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!

UNIDEN USER

Komentarz

Pracuję...